Uzená Burrata
Burrata affumicata se udí velmi krátce, obvykle kolem 15 minut, aby získala jemné kouřové aroma, aniž by ztratila svou krémovou konzistenci. Tento proces probíhá...
Figliata di Bufala je opravdovým zážitkem pro milovníky sýrů. Představte si velkou, šťavnatou mozzarellu z buvolího mléka, kterou když rozkrojíte, vyteče z ní jemná smetana a...
Gorgonzola od Agriform je příjemný sýr s tradičním italským charakterem. Má méně krémovou texturu a jemně pikantní chuť s typickými modrými žilkami. Je ideální volbou pro...
Čerstvý, jemný a krémový sýr vyznačující se sladkou chutí a přetrvávající vůní másla.
Mascarpone od firmy Agriform je krémový a jemný sýr, který je ideální pro...
Přestože je určenou oblastí pro výrobu tohoto sýra celý region Toscana, část Umbrie a část Lazia, používá se výhradně mléko od ovcí, které se pásly na kopcích Siena v Toskánsku....
Pecorino Toscano DOP je vyzrálý ovčí sýr z Toskánska, kde se řadí na vrchol gastronomie. Vynikající sýr s nezaměnitelnou a nenapodobitelnou chutí.