Poslední objednávky do středy 19. února 2025 a následující týden to máte doma :)

Pecorino Toscano DOP Fresco (cca 300 g)

Přestože je určenou oblastí pro výrobu tohoto sýra celý region Toscana, část Umbrie a část Lazia, používá se výhradně mléko od ovcí, které se pásly na kopcích Siena v Toskánsku. První historický záznam o Pecorino Toscano sahá až do dob římského císaře. V 15. století byl tento sýr pojmenován „Carcio Marzolino (sýr vyrobený v březnu)“. V mnoha literárních dílech je tento sýr nominován jako „nejchutnější sýr v Itálii“. Vyrábí se přidáním místních přírodních bakterií mléčného kvašení pod přísným dohledem DOP Pecorino · Zrání je krátké a trvá 30 dní. Kůra je měkká a světle slámové barvy, chuť je jemná a bohatá, sladkost a bohatost chuti jsou ve skvělé rovnováze, díky čemuž je tento sýr snadno stravitelný pro každého.

170 Kč
Dostupnost: Momentálně nedostupné
Kód: 416
Pecorino Toscano DOP Fresco (cca 300 g)
Ty nejlepší ceny
Na objednávku
proto ty nejlepší ceny
Jednou měsíčně
Jednou měsíčně
Vždy čerstvé
Vždy čerstvé
Pouze 100 obj
Pouze 100 objednávek
na jeden závoz

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola