Nduja Calabrese Piccante
Zažijte spalující oheň této mimořádné salámové speciality z jižní Itálie - Kalábrie. Silně kořeněná paštika s přídavkem peperoncina. Měkkou Nduju si rozetřete na křupavý chléb a odměnou vám bude plná, božská a ničím nenahraditelná chuť.
Konečně se podařilo najít tu pravou Nduju a navíc ještě v menším kompaktním balení.
Detailní popis produktu
Pro Nduju je potřeba vepřové maso, tradičně recept vyžaduje guanciale (od krku) a kousky slaniny, jako je pancetta nebo lardello. Maso se slaninou se zpracovávají v řeznickém vlku, pak se smíchají s extra čerstvým a sušeným pepřem. Výsledná klobása je lehce uzená, poté se ještě suší a opravdu dlouhou dobu zraje.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.